Mýtus 1: "Čistenie plastov je zbytočné"

Ak sa plastové časti vo vozidle pravidelne nečistia pomocou kvalitného čističa na plasty, znečistenie môže viesť k mechanickému poškodeniu. Prach a špina sa hromadia, čo znižuje estetiku a funkčnosť plastov. Použitím oživovača plastov môžete obnoviť ich vzhľad a zabezpečiť ich ochranu pred praskaním a vyblednutím. Pravidelná starostlivosť o plastové povrchy je kľúčová pre ich dlhú životnosť a zachovanie atraktívneho vzhľadu vášho vozidla.

Mýtus 2: "Môžem použiť bežný čistič"

Bežné čističe nie sú vhodné na čistenie plastových častí v aute, pretože môžu obsahovať agresívne chemikálie, ktoré plast poškodia alebo decolorizujú. Tieto čističe často neponúkajú ochranu pred UV žiarením, čo môže viesť k vyblednutiu a praskaniu plastov. Špeciálne formulované oživovače plastov sú navrhnuté tak, aby revitalizovali a chránili povrch, pričom zvyšujú lesk a hĺbku farby bez rizika poškodenia. Oživovač plastov je špeciálne vyvinutý na revitalizáciu plastov, čo zvyšuje ich lesk a hĺbku farby po čistiacom procese.

oživovac plastov SatEEN

oživovač plastov SatEEN

Otázka 1: "Ako často by som mal čistiť plastové časti?"

Odporúča sa hĺbkové čistenie aspoň raz za tri mesiace. Na tvrdšie plasty a koberce pomôže využitie rotačnej kefy na umývanie auta môže pomôcť efektívne odstrániť nečistoty a mastnotu. Týmto spôsobom zabezpečíte, že plastové časti zostanú v dobrej kondícii a nebudú trpieť opotrebovaním. 

Otázka 2: "Čo robiť s lepidlom a nálepkami?"

Odstraňovače nálepiek sú šetrnejšie k povrchom ako riedidlá, ktoré môžu poškodiť plasty a farby. Efektívne rozkladajú lepidlo a zanechávajú menej zvyškov. Navyše sú ľahšie aplikovateľné, majú menej intenzívny zápach a znižujú riziko poškodenia povrchu, čo robí ich používanie bezpečnejším.

Otázka 3: "Je potrebné ošetrenie plastov po čistení?"

Áno, ošetrenie plastových častí po čistení pomáha obnoviť ich vzhľad a chráni ich pred znečistením. Po použití čističa na plasty je dobré aplikovať oživovač plastov, ktorý dodá lesk, ochranu a pomáha predísť popraskaniu povrchu plastov.

Otázka 4: "Môžem kombinovať čistič a oživovač plastov?"

Určite! Kombinácia univerzálneho čističa a odstraňovača zápachu s oživovačom plastov zabezpečí komplexnú starostlivosť a príjemnú vôňu vo vozidle. Vôňa do auta, ako napríklad osviežovač vzduchu vôňou čierného hrozna, dodá interiéru príjemnú atmosféru a osvieži vzduch.

Otázka 5: "Aké produkty od vás sú najlepšie na čistenie interiéru auta?"

Pri čistení interiéru auta je dobré mať po ruke produkty ako odstraňovač zápachu PROcleen, oživovač plastov SatEEN. Tieto produkty sú navrhnuté tak, aby efektívne odstránili nečistoty a zápachy, pričom poskytnú plastovým povrchom potrebnú starostlivosť.

Otázka 6: "Ako správne používať oživovač plastov?"

Pri aplikácii oživovača plastov je dôležité povrch najprv vyčistiť. Aplikujte produkt len na plasty chladné na dotyk, na špeciálny aplikátor alebo rozprašovačom na mikrovlákno a následne na ošetrovaný povrch a jemne rozotrite. Pracujte v tieni! Nezabudnite, že po aplikácii je dobré prebytok zotrieť suchou časťou utierky.

Pravidelná starostlivosť o plastové časti, ako aj o čistenie interiéru auta, zabezpečuje dlhú životnosť a estetiku vozidla. Nezabudnite na kvalitné produkty, ktoré kombinujú účinnosť s príjemným pocitom pri práci!

Odstraňovač lepidla TarOFF

Odstraňovač lepidla TarOFF

Dôležitosť pravidelnej starostlivosti o interiér vozidla

Pravidelná starostlivosť o plastové časti vozidla, vrátane čistenia a ošetrenia, je kľúčová pre zachovanie ich vzhľadu a funkčnosti. Používanie špecializovaných produktov, ako sú oživovače plastov a čističe na plasty, zaručuje efektívne odstránenie nečistôt a ochranu pred poškodením. Kombinácia čistiacich prostriedkov a odstraňovačov zápachu zabezpečí nielen čistotu, ale aj príjemnú vôňu vo vozidle. Dôkladná starostlivosť o interiér prispieva k celkovému komfortu a životnosti vozidla.