Ako na rýchlu ochranu ?

Prichádza jeseň a s ňou spojené nepriaznivé počasie s chladnejším obdobím. To sa podpíšte na vzhľade exteriéru vozidla, ktoré neobsahuje ochranu a teda má zhoršený odvod vody a nečistôt. Pre rýchlu a komfortnú aplikáciu sme vyvinuli ľahko aplikovateľnú, koncentrovanú ochranu RinzME. Tá je vhodná predovšetkým pre ľudí, ktorí si chcú vozidlo čo najrýchlejšie umyť a ochrániť. 

Oplachový koncentrovaný coating RinzME

Práca s RinzME je naozaj veľmi jednoduchá a rýchla. Vozidlo stačí umyť bežným spôsobom. V poslednom kroku, kedy oplachujete karosériu od autošampónu a na vozidle sa už nachádza už iba čistá voda, aplikujete náš coating. Ten môžete rozriediť s vodou do flaše s rozprašovačom alebo najideálnejší a narýchlejší spôsob je použitie napäňovača. Do 1L napäňovača, ktorý použijete s vysokotlakovým čističom, narieďte 15-100ml prípravku na 1 liter vody. Riedenie závisí aj na ďalšom prúdení vody z vysokotlakového čističa pri aplikácií. Avšak nepresiahnite 100ml na liter vody. Ak produkt riedite do 500ml fľaše s ručným rozprašovačom, nepresiahnite hodnotu 15ml prípravku na 500ml vody. Pri stredne veľkom vozidle vám 1 liter nariedeného prípravku vystačí na ochranu 2 až 3 vozidiel. 

Následne zriedený produkt aplikujte na karosériu, sklá a kolesá, počkajte pár sekúnd a opláchnite vysokým tlakom, prúdom vody. 

Pre čo najlepší výsledok, osušte karosériu sušiacim uterákom PuffedDRY alebo PerfectDRY.

Máme hotové! Takáto ochrana je vhodná ako ochrana medzi umytiami alebo po dobu do 3 mesiacov. 

Mlieko SatEEN viete aplikovať aj pomocou aplikátora

RinzME, jednoduchá aplikácia ručne alebo napäňovačom